TEHNIČKI SEKTOR - nadzor nad proizvodnjom opreme

kontrola postrojenja

Tehnički sektor, sa svojim stručnjacima i iskustvom, pruža vrlo širok spektar stručnih i tehničkih usluga u inspekciji opreme za naftu i naftnu industriju, na domaćem i na inozemnom tržištu.

Višegodišnje iskustvo naših inspektora stečeno je na mnogobrojnim projektima i kontrolama, te nam takvo stečeno znanje omogućava da bez teškoća zadovoljimo najsloženije zahtjeve u kontroli u svim fazama realizacije projekta. Znanje i profesionalnost naših stručnjaka garantira neovisnost, nepristrasnost i objektivnost u procesu kontrole.

U današnje doba potpune globalizacije trgovina ne poznaje granice i tržište preplavljuju različiti proizvodi i usluge sa svih strana svijeta. S jedne strane javlja se  sve veća konkurencija i borba za opstanak na tržištu sve je jača. Potrošači uživaju u svom položaju jer imaju mogućnost velikog izbora. Ali, u moru ponuda, vrlo je teško izabrati proizvod i uslugu koje najviše zadovoljavaju potrebe.

Kvaliteta je postala glavni alat poduzećima da se suprotstave pritiscima globalizacije, nudeći kupcima robu visoke kvalitete koja zadovoljava njihove potrebe, zahtjeve i očekivanja. Kontrola kvalitete proizvoda  tijekom procesa proizvodnje postaje jedan od najbitnijih parametra koji utječu na završnu kvalitetu naručenog proizvoda.

Utjecanje na kvalitetu procesa i proizvoda izravno je ulaganje u proizvod. Ukoliko se  metode kontrole primjenjuju pravilno i bez iznimke, garancija su kvalitetnog proizvoda.

Neovisan i nepristran nadzor, s ciljem utvrđivanja zadovoljenja svih kriterija definiranih referentnim normativnim dokumentima i tehničkom specifikacijom , doprinosi postizanju željene kvalitete proizvoda.