oilspec o nama

O NAMA

OilSpec International neovisno je Društvo akreditirano za inspekcijske poslove vezane za naftu, tekuća naftna goriva, biogoriva, prirodni plin i inspekciju nad proizvodnjom opreme za naftu i plin.

Društvo je ustrojeno po normi HRN EN ISO/IEC 17020:2012 kao inspekcijsko tijelo vrste A, čime se svoje inspekcijske djelatnosti obvezalo provoditi na nepristran i neovisan način.

Društvo sačinjava iskusan tim stručnjaka iz raznih djelatnosti energetskog sektora, koji su svoja znanja i vještine stekli dugogodišnjim radom u vodećim domaćim i međunarodnim kontrolnim kućama, energetskim tvrtkama i državnim ustanovama.

SAZNAJ VIŠE

Temeljne djelatnosti

Misija i vizija

Misija

Misija je našeg Društva postati prepoznatljivo i priznato vodeće društvo na području inspekcijskih poslova vezanih uz naftu, tekuća naftna goriva i opreme za naftnu industriju temeljeno na vrhunskoj usluzi i najvišim standardima kvalitete.

Vizija

Vizija je Društva postati mjera izvrsnosti i stručnosti te transparentnim poslovanjem usmjerenim na partnere širiti vlastiti potencijal, utjecati na pozitivne trendove i postavljati nove standarde.