Ukratko

OilSpec International neovisno je Društvo akreditirano za inspekcijske poslove vezane za naftu, tekuća naftna goriva, biogoriva, prirodni plin i inspekciju nad proizvodnjom opreme za naftu i plin.

Društvo je ustrojeno po normi HRN EN ISO/IEC 17020:2012 kao inspekcijsko tijelo vrste A, čime se svoje inspekcijske djelatnosti obvezalo provoditi na nepristran i neovisan način.

Društvo sačinjava iskusan tim stručnjaka iz raznih djelatnosti energetskog sektora, koji su svoja znanja i vještine stekli dugogodišnjim radom u vodećim domaćim i međunarodnim kontrolnim kućama, energetskim tvrtkama i državnim ustanovama. Svoja znanja i iskustvo pretočili smo u usluge po najvišim standardima. Opremljeni smo umjerenim i ovjerenim mjerilima za točno utvrđivanje svih potrebnih parametara i postupamo isključivo po zahtjevima domaćih propisa i međunarodnih normi. Naši osposobljeni i stručni djelatnici kontinuirano se usklađuju sa svim novim normativnim zahtjevima s ciljem da brzo, stručno i efikasno ispunimo sve zahtjeve naših naručitelja.

Djelatnici Društva razvijali su i obavljali stručni nadzor nad svim segmentima istraživanja, eksploatacije, gospodarenja, trgovine i skladištenja ugljikovodika, poticali konkurentnost te su  aktivno sudjelovali u razvoju zakonske regulative vezane uz količinu i kvalitetu tekućih naftnih derivata i biogoriva.

Društvo prvenstveno djeluje na teritoriju RH, gdje osim ureda u Zagrebu, ima izdvojene urede na terminalima Gaženica Zadar, Omišalj i Žitnjak.

Osim nadzora i inspekcije, želja nam je sudjelovati i u razvoju našeg okruženja, razvoju partnera s kojima surađujemo te potencijalnih klijenata, prema kojima svima imamo jedinstven pristup na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana.

OilSpec International provodi inspekcijske postupke nepristrano i neovisno, uz poštivanje  načela povjerljivosti informacija, administrativnih zahtjeva, organizaciju inspekcijskog tijela i upravljanje sustavom kao bi se izbjegli svi rizici koji bi mogli ugroziti nepristranost u svakodnevnom radu.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oilspec.hr/hr/o-nama/oilspec#sigProId79a05df477